Wie zijn wij?

Bolle cultuur

Bollé Safety, Bollé Protection, Expertise Bollé, Lunettes de protection de Bollé, lunettes Bollé

Bolle Safety biedt een effectief en innovatief antwoord op elk risico.

Bolle streeft al meer dan honderd jaar hetzelfde doel na: het opsporen van alle mogelijke risico’s

op het werk en het bieden van concrete technologische oplossingen en specifiek gerichte behandelingen, die voldoen aan de strengste Europese normen.

Industrie, openbare werken, bouw, luchtvaart of het leger, Bolle Safety is geschikt voor alle

sectoren en verbetert continu haar modellen met technologische en ergonomische oplossingen voor

tevreden dagelijkse gebruikers.

Bij Bolle Safety, zijn we voortdurend bezig met innovatie om voor elke specifieke doelgroep effectieve beschermende oplossingen te bieden die aangenaam zijn om te dragen. Altijd met in het achterhoofd het feit dat de beste bescherming geboden wordt door het product dat je wilt dragen, ontwikkelt Bolle Safety complete productgroepen die zijn afgestemd op de behoeften van de gebruikers.

Bolle Safety stamt uit een cultuur van sport en design: een gedeelde cultuur met de Bolle zonnebrillen. Het is onze gezamenlijke inzet om de hoogste kwaliteit te garanderen voor onze gebruikers. Dit is waarom Bollé een sterk merk is.

 

Onze identiteit

     

«Koning van de brillen»

De kroon is een knipoog naar de "Koning van de brillen" . Dit is hoe de oprichtende broers, Robert & Maurice Bollé, hun merk wilden presenteren.

 

De kroon als herkenning

Deze grap van de kroon is uitgegroeid tot het symbool van de fabrikant verplicht op alle markeringen van Bollé Safety producten. Het is ook een universeel symbool bekend bij alle klanten van Bollé Safety & Bollé Tactical, die grenzen en culturen overschrijdt. Als eerbetoon aan de geschiedenis en aan de kracht van deze symboliek wil Bolle Safety deze bestaande grafische afbeelding in de nieuwe communicatie terug laten keren.

U vindt dus vanaf nu  bij een aantal nieuwe communicatiemiddelen, Bollé onze kroon! '

Internationale positionering 

 
Sinds februari 2015, Bolle Safety & Tactical behoren tot de groep VISTA OUTDOOR, en zijn huidige internationaal (EMEA, Azië, USA).

 

            

 
Top page