Focus: glastechnologieën

Bollé Safety glastechnologieën

Kleurloos glas: technologie die geschikt is om permanent gedragen te worden en gecertificeerd is dankzij zijn perfecte optische kwaliteit met antidamp- en antikrasbehandeling. Filtert 99,9 % van de UVA/UVB-stralen. Beschikbaar in acetaat (filtert 99,9 % van de UVA/UVB- en 10 % van de IR-stralen), draagt 92 % van het  zichtbare licht.

Geel comfortglas: dit glas beschikt over een technologie die geschikt is om permanent gedragen te worden, het is gecertificeerd dankzij zijn perfecte optische kwaliteit en werd ontworpen en gebruikt bij weinig licht om de contrasten te verbeteren. Met een coating tegen aandampen en krassen. Filtert 99,9 % van de UVA/UVB-stralen.

Gefumeerd glas: technologie die geschikt is om permanent gedragen te worden, het is gecertificeerd dankzij zijn perfecte optische kwaliteit en werd ontworpen en gebruikt voor een maximale bescherming tegen de stralingen. Filtert 99,9 % van de UVA/UVB-stralen.

Flash-blue glas: filtert 99,9 % van de UVA/UVB-, 90 % van de zichtbare, 47 % van de IR-stralen.

Flash-rood glas: filtert 99,9 % van de UVA/UVB-, 87% van de zichtbare, 60% van de IR-stralen.

Stanag 2920

Bolle Tactical is het enige merk op de wereld dat een compleet assortiment levert van brillen en ruimzichtbrillen, gecertificeerd volgens de Ballistische norm STANAG 2920. Elke lens is bestand tegen een stalen cylinder gelijk aan een 22'' kaliber kogel, welke een snelheid kan bereiken van 990 KM/uur.

Laser technologie

Voor laser technologie, biedt Bollé organische polycarbonaat filters met verschillende activa:

  • Veiligheid: bijna onbreekbaar, ze zijn 20 maal sterker dan gehard mineraal glas van gelijke dikte. Daardoor en dit in contrast met mineraal filters hebben onze filters een dunne filterlaag, de bescherming van de filter vermindert niet door eventuele krassen op de lens.
  • Waarschuwing: In geval van overbelasting, smelten de filters met een duidelijk hoorbaar geluid ,waarshuwt de gebruiker van gevaar, terwijl bij mineraalglas het glas verbrijzelt en laserstralen doorlaat.
  • Comfort: Ontworpen om het dragen te verbeteren met stijl, comfort en pasvorm.
Top page